Bidstond – donderdag 19.30

Het gezamenlijke gebed is de levensader van de Gemeente die ons als een Lichaam verbindt met onze Hemelse Vader. Zeker ook in tijden van zorg en onzekerheid is het goed om met elkaar in gebed Hem te zoeken. Door de maatregelen die getroffen zijn om het Coronavirus te bestrijden kunnen we elkaar helaas niet ontmoeten in de kerk voor de gemeentelijke bidstond. Toch willen we invulling blijven geven aan het gezamenlijke gebed. Daarom bieden we een online bidstond.

Door donderdagavond om 19.30 uur op onderstaande link te klikken krijg je toegang tot de bidstond. Ook hebben we hieronder nog een kleine instructie toegevoegd. Christiaan van Renselaar zal de bidstond leiden. We proberen op een zo goed mogelijke manier om te gaan met de huidige situatie. Natuurlijk moeten we daarbij veel improviseren, dus mochten er bij deze bidstond dingen niet goed lopen dan vragen wij daarvoor jullie begrip.

Je kunt via je telefoon/tablet/laptop/computer gebruik maken van deze link. Het werkt het best als je oortjes met een microfoon gebruikt (vaak wel een setje bij je mobiel gekregen). Een camera op je computer/laptop is niet nodig, maar wel extra leuk want dan kunnen we elkaar ook zien.

  • Klik vervolgens op ‘Cancel’/’Annuleer’. Het is mogelijk dat deze stap niet voorkomt.
  • Klik daarna op ‘Join on the web instead’/’Deelnemen op het web’
  • Voer uw naam in en klik op ‘Join now’.
  • Onder het ‘naam’ veld kunt u met de knoppen instellen dat uw webcam en microfoon uit- of ingeschakeld zijn.
  • Vervolgens wacht u totdat de organisator de deelnemers toelaat: