Vier de Liefde

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Overal om je heen is te zien dat er aandacht voor de liefde is. (Heimelijke) geliefden geven elkaar verrassingen, cadeautjes of bloemen. Als je door de winkels loopt kun je er niet om heen.

Ook in de gemeente willen we in de komende week aandacht geven aan de liefde, onder het motto ‘Vier de Liefde’. God is Liefde en Hij is voor ons een inspiratie als het gaat om Liefde en Trouw. Hoe mooi is het om de liefde te vieren, binnen relaties, binnen de gemeente!

In de dienst van 12 februari gaan Jakob en Judith van ’t Slot voor in de dienst die de ‘aftrap’ is van de themaweek ‘Vier de Liefde’. In die dienst is er voor ieder stel een leuk presentje om samen bezig te zijn met jullie relatie!

Op zondag 19 februari zal Durk Muurling in de ochtenddienst spreken over het thema seksualiteit. Een belangrijk thema waar in de gemeente over gesproken mag worden vanuit bijbels perspectief.

Je bent van harte welkom in de dienst, maar je kunt natuurlijk ook meekijken via ons YouTube kanaal

Gedurende de hele week zullen er op de Scipio app tips komen ter inspiratie over de liefde en relaties. (Ook als gast van de gemeente kun je meekijken op onze app. Download scipio op je telefoon, zoek VEG Elburg op en login als gast)