Uitnodiging Ledenvergadering

Op maandagavond 30 mei staat de voorjaarsledenvergadering gepland. Alle leden willen we natuurlijk van harte uitnodigen om deel te nemen. Gelukkig kunnen we elkaar weer fysiek treffen in de kerk, maar mocht dat niet lukken dan is er ook opnieuw de mogelijkheid online deel te nemen.

Als je naar de kerk toe komt is vooraf aanmelden niet nodig. Wil je online meedoen dan graag voor 28 mei aanmelden via de bekende manier in deze app. Je ontvangt dan de Teamslink voor de vergadering per mail.

De vergadering begint zoals gebruikelijk om 19.30 uur. Vooraf is er vanaf 19.00 uur een bidstond voor de vergadering (alleen fysiek, niet online). Iedereen wordt van harte uitgenodigd om daar aan ook aan deel te nemen.

De vergaderstukken zijn te vinden in de scipio app of in het besloten deel van deze website.

Lukt het niet om aan te melden, wil je de stukken per mail ontvangen of heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@vegelburg.nl