Versoepelingen Coronamaatregelen

Eindelijk lijkt het eind van alle coronamaatregelen in zicht. We mogen de kerkdeuren weer wijd open zetten! We zien dan ook uit naar een volle kerk zoals op de foto.

Iedereen is van harte welkom. Het maakt niet uit of je bij onze gemeente aangesloten bent of niet. In de komende weken vragen we nog wel om je aan te melden. Zo kunnen we de kerk goed klaarzetten en genoeg koffie zetten 🙂. Aanmelden kan via de app of via secretaris@vegelburg.nl. Voor de middagdienst is aanmelden niet nodig.

We vinden het natuurlijk het mooist om samen te komen in de kerk en zo met elkaar God te ontmoeten, maar de livestream blijft ook. Lukt het niet om naar de kerk te komen dan kun je zo toch de diensten meebeleven.De dienst van a.s. zondagmorgen kun je hier volgen:https://www.youtube.com/watch?v=1nMghsszBFo