Bidden- & vastenweekend

Lieve VEG-vrouw, 

Vanuit het verlangen om christenvrouwen te versterken en bemoedigen, wordt er komend voorjaar weer een bidden- en vastenweekend georganiseerd.

We gaan samen ons eten en onze dagelijkse bezigheden aan de kant zeten en ons richten op God. We laten ons tijdens het weekend inspireren door Psalm 139.

Twee jaar geleden hebben we een geweldig weekend gehad. Om en nabij de 30 vrouwen waren daarbij. Voor sommigen was het vasten nieuw, maar voor iedereen was het goed vol te houden. Het letterlijk leeg worden van onszelf, opende onze geest voor het werk van de Heilige Geest. 

Het weekend wordt gehouden op 8, 9 en 10 april 2022 en duurt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. We verblijven op een mooie locatie in Harderwijk. 

Er is een beperkt aantal slaapplekken beschikbaar. Als jij graag wilt blijven slapen, geef dat dan aan bij het opgeven. Vol = vol 😉

Omdat we iedere vrouw dit weekend met God gunnen, is de bijdrage vrijwillig. De kosten zijn ongeveer €50,- per persoon, maar je mag zelf bepalen wat passend is en naar draagkracht geven. In vertrouwen op God, verwachten we dat er in de financiën wordt voorzien. 

Opgeven kan via vegvrouwenvasten@hotmail.com of via de app naar 06-29399456.

Shalom,

Anita, Bea, Rilana, Tineke & Wildine