Per direct aangescherpte coronamaatregelen

Helaas zijn we toch weer geconfronteerd met stevige coronamaatregelen. Dit heeft natuurlijk ook weer gevolgen voor onze activiteiten als gemeente.

Hieronder hebben we per activiteit de gevolgen op een rij gezet. Voor morgen is dat wel duidelijk. Voor later in de week en verder verwachten we maandag/dinsdag de uitgewerkte adviezen voor de kerken te ontvangen. Dan kunnen we ook de verdere consequenties op een rij zetten. Voor de kerstdiensten zullen er in ieder geval de livestreams zijn. Voor het bezoeken van de kerkdiensten vragen we de berichtgeving voor deze week goed in de gaten te houden.

Ochtendienst morgen ochtend

We vragen iedereen die zich aangemeld heeft om de dienst toch thuis via de livestream te volgen. De doopouders en directe naasten zijn uiteraard wel welkom.

Kerst Sing Out

Helaas kan de Sing Out niet doorgaan. Dit wordt een Kerst Sing In vanuit de speciaal daarvoor in kerstsferen gebrachte kerk. We hopen dat jullie allemaal om 15.30 uur inschakelen voor deze bijzondere kerstspecial.

Kerstochtend

Er zal in ieder geval om 9.00 uur en 11.00 uur een livestream zijn. De mensen die zich opgegeven hebben voor het bezoeken van de diensten vragen we om de berichtgeving deze week goed in de gaten te houden.

Kinderkerstfeest

Ook hier zal er in ieder geval een livestream zijn en ook hier een oproep aan de mensen om de berichtgeving over het wel of niet kunnen bezoeken van de kerk in de gaten te houden.

Oudejaarsdag/avond

’s middags zal er zoals aangekondigd een livestream zijn. De oudejaarsdienst wordt ’s avonds om 19.30 uur uitgezonden via de livestream.

Kerst challenge

De kerst challenge is een initiatief vanuit de PKN. We verwachten ook hier deze week een nader advies over. We volgen hier de lijn van de PKN. Hou de berichtgeving dus in de gaten

Open kerk

Net als bij vorige lockdowns willen we hier ook deze keer juist in de weken rondom kerst toch een mogelijkheid geven voor ontmoeten. Zij het wel op een beperkte schaal. Ook zal de open kerk in de kerkzaal plaatsvinden om goed afstand te kunnen houden.

Doordeweeks

Andere doordeweekse kunnen voorlopig niet fysiek doorgaan.