Kerkbezoek Kerstdagen

Ondanks dat er op 14 december nog een persconferentie gepland staat proberen we toch al even vooruit te kijken naar de mogelijkheden voor kerkbezoek tijdens de kerstdagen. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen

Kerst is één van de hoogtepunten van het kerkelijk jaar. Het is dan ook logisch dat we tijdens de kerstdagen graag als gemeente samenkomen in onze kerk. Helaas zal het ook dit jaar zo zijn dat we niet allemaal naar de kerk kunnen. Daarom hebben we volgende keuzes gemaakt:

1e kerstdag 9.00 uur

Tijdens deze dienst zal er medewerking zijn van Saron en gaat Durk Muurling voor. We willen in deze dienst voorrang geven aan mensen waar sprake is van extra redenen om graag naar de kerk te gaan. We denken dan broeders/zusters/gezinnen die juist tijdens de kerstdagen voor het eerst of opnieuw het gemis van een dierbare ervaren. Of mensen die anders deze kerstochtend alleen beginnen en daarom liever in de kerk zijn. Wellicht zijn er andere bijzondere omstandigheden, die maken dat je juist op kerstochtend graag samen bent in de kerk. Degenen voor wie dit geldt kunnen zich voor de dienst aanmelden via Durk Muurling, Christiaan van Renselaar of secretaris@vegelburg.nl

Voor deze dienst is het dus niet mogelijk om je aan te melden via de scipio app. Mochten er in de laatste dagen voor kerst nog plekken over zijn in deze dienst dan worden die plaatsen via de scipio app vrijgegeven.

1e kerstdag 11.00 uur

Tijdens deze dienst zal er medewerking zijn van een kerstcombo. Opnieuw gaat Durk Muurling voor. Voor deze dienst kan iedereen zich aanmelden via de scipio app of secretaris@vegelburg.nl

2e kerstdag kinderkerstfeest

Deze dienst is vooral bedoeld voor gezinnen met jongen kinderen. Deze hebben inmiddels hun weg gevonden naar het aanmelden, dus deze dienst is al vol. Mocht je door omstandigheden  er toch niet bij kunnen zijn vergeet dan niet om je af te melden. Zo kunnen anderen de gelegenheid krijgen om te gaan

Livestream

Alle genoemde diensten worden live uitgezonden via de livestream.