Nieuwe coronamaatregelen

Nu zien we dat er weer nieuwe maatregelen zijn afgekondigd heeft dit ook gevolgen voor onze activiteiten als gemeente

Deze week gaan we als kerkenraad kijken naar de invulling van alle activiteiten in december. Voor nu hebben we ons eerst geconcentreerd op de activiteiten op de korte termijn. Hieronder een deze punten op een rij. Dit is uiteraard aanvullend op de maatregelen die nu al van kracht zijn.

Maranatha Bijbelstudie.

De Bijbelstudie van a.s. dinsdag zal alleen online te volgen zijn.

Middagdienst van 17.00 uur naar 15.30 uur

Om het bezoeken van de middagdienst gewoon mogelijk te laten zijn zullen we deze dienst vervroegen naar 15.30 uur. Dit geldt in ieder geval voor 5 en 12 december.

Overige doordeweekse activiteiten. De kerk gaat na 17.00 uur dicht voor alle fysieke bijeenkomsten. Alleen organisatie van online activiteiten kan gebruik maken van de kerk. Over de bidstond volgt nog nadere berichtgeving.

Zondagsschool

Op 28 november is er nog gewoon zondagsschool. Daarna zullen we de zondagsschool weer tijdelijk op pauze zetten. We zien dat er veel besmettingen zijn op scholen en dat dit voor de basisscholen een grote uitdaging is op dit moment. Bij de zondagsschool brengen we veel kinderen van verschillende scholen en verschillende klassen bij elkaar. Gezien de huidige omstandigheden kiezen we er daarom voor om de kinderen even niet bij elkaar te brengen op de zondagsschool.

We zullen wijzigingen zo snel mogelijk communiceren via de scipio app en de website. Hou deze dus goed in de gaten de komende weken.

Mochten er vragen zijn schroom dan niet om contact op te nemen via secretaris@vegelburg.nl