Getuigen in je dagelijks leven!

Wat houdt dit eigenlijk in? Maar vooral hoe doe je dit….Hoe kunnen wij, als volgelingen van Jezus, hier handen en voeten aan geven?! Hoe kunnen we als Christen in deze tijd, het evangelie delen met mensen in onze omgeving?

Daarom op dinsdag 18 mei om 19:30 een live stream met Hans Maat. Hans staat bekend als een bevlogen theoloog, maar vooral als volgeling van Jezus. Hij wil hier graag over delen, ons inspireren en ons handvaten geven hoe wij getuigen kunnen zijn in onze eigen omgeving.

Tijdens de avond zal er ruimte zijn voor aanbidding, inspiratie, gebed en vragen!

Ben jij erbij?

Aanmelden om in de kerk aanwezig te zijn kan via de Scipio App of via secretaris@vegelburg.nl. Liever deze avond thuis volgen…dit kan via de livestream: https://www.youtube.com/watch?v=EJTk9XsdRtc

Wie is Hans Maat?

Hans Maat is de bevlogen directeur van het Evangelisch Werkverband. Lang werkte hij in het onderwijs, in het landelijk jeugdwerk en evangelisatiewerk, in de toerusting en het advies van gemeenten. Daarbij is hij een bruggenbouwer tussen de protestantse én de evangelische en charismatische stroming, vanuit een verlangen naar eenheid en echte kruisbestuiving. Hans is daarnaast ook oprichter van de band Sela en schrijver van vele liederen.

Vragen? Neem contact op via r.knoppersen@vegelburg.nl / 06-19270401