Inbreng gevraagd voor de Maranathamaandscheurkalender

Vorig jaar, ergens in oktober, viel bij velen van jullie de allereerste Maranathamaandscheurkalender op de mat. Het bleek dat de scheurkalender door velen werd gebruikt. Sommigen lazen de overdenkingen met het gezin na het eten, anderen gebruikten die om de dag mee te beginnen en bij weer anderen hing de kalender voor een kort meditatief momentje op het toilet. Met name wegens jullie positieve reacties willen we ook dit jaar een scheurkalender maken.

Wat voor velen de scheurkalender aantrekkelijk maakte, was de inbreng van de verschillende gemeenteleden. Daarom zijn we ook voor dit jaar op zoek naar mensen uit de gemeente die het leuk vinden om een overdenking te schrijven. 

Wil je ook een inbreng hebben in de Maranathamaandscheurkalender? Neem dan contact op met Anneke Neleman via  leren@vegelburg.nl om af te stemmen bij welk bijbelgedeelte je iets wilt schrijven.