Zeg het met een bloem!

We leven in een bijzondere tijd die voor velen niet gemakkelijk is. Eenzaamheid ligt op de loer en samen gemeente zijn valt niet mee. Juist in deze tijd is het belangrijk om op elkaar te letten en elkaar te bemoedigen. Om elkaar te bemoedigen willen we rond biddag een actie houden om mensen een hart onder de riem te steken en te bemoedigen. We willen als gemeente aan elkaar laten weten: we denken aan je, we zijn je niet vergeten!

Hoe willen we dat doen?

We vragen aan iedereen om een bloem te kopen en deze te voorzien van een bemoedigend kaartje. Deze bloem kun je afgeven in de kerk op biddag (woensdag 10 maart), donderdag 11 maart en vrijdag 12 maart tijdens de open kerk (van 10 tot 12 uur) of in de avond tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Het is de bedoeling dat we de bloemen op zaterdag 13 maart gaan uit delen aan ouderen, zieken en iedereen die een bemoediging kan gebruiken. We hopen natuurlijk op een bloemenzee in de kerk! Denk bij het inleveren wel aan het gebruik van mondkapjes, afstand houden en alle andere hygiëne maatregelen

Mocht je namen hebben van mensen die je graag wil bemoedigen dan kun je namen doorgeven op dienen@vegelburg.nl

Stuurgroep Dienen