Koffiedrinken na de dienst

Helaas kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten in de kerk, maar met enige creativiteit kunnen we elkaar toch online ontmoeten en zo koffiedrinken na de dienst.

Hoe gaan we dat doen?

Elke 1e en 3e zondag van de maand ontmoeten we elkaar, na de dienst,  online. Je kunt meedoen door op DEZE LINK te klikken.

Iedereen die meedoet komt  eerst in één meeting terecht. Vanuit daar delen we de groep op in groepjes van 4 of 5 personen. Je hoeft daar niks voor te doen. Dit wordt vanuit de organisatoren gedaan en zo kom je vanzelf in de kleine groepjes terecht. De groepjes worden willekeurig samengesteld. Je komt ongetwijfeld bij bekenden in het groepje terecht, maar hopelijk ook bij minder bekenden. Dat geeft een mooie gelegenheid om meer mensen in de gemeente te leren kennen.

Hoe werkt Teams ook alweer?

Zoals aangegeven zal voor het online koffiedrinken gebruik gemaakt worden van Microsoft Teams. Als je op de link klikt en je volgt de instructies kom je vanzelf in de meeting terecht. Voor gebruik op de telefoon moet je de Teams app installeren. Op je computer kun je Teams installeren, maar dat hoeft niet. Het werkt ook gewoon in je internetbrowser (klik dan op doorgaan in deze browser). Als je Teams voor het eerst gebruikt zal gevraagd worden om toestemming om je camera en microfoon te gebruiken. Het is belangrijk om die toestemming te geven anders kunnen we je niet horen of zien.

Je kunt Teams gebruiken op je telefoon, tablet, laptop of gewone computer. De eerste 3 hebben tegenwoordig standaard een microfoon en camera. Het handigst is om een headset of oortjes te gebruiken.

We zien je graag op één van de komende zondagen!