Start open kerk

Een goede Buur, we hebben het verlangen om als VEG Elburg middenin de samenleving te staan, onze deuren niet dicht te houden maar te openen voor iedereen! Als gemeente hebben we daarom besloten om onze kerk vanaf maandag 21 september 2020 elke dag (ma-za) open te stellen van 10:00 uur tot 12:00 uur. Iedereen is welkom! Onder het genot van bakje koffie of thee is er ruimte voor een goed gesprek.

Om dit te kunnen doen zijn wij op zoek naar mensen die tijdens deze momenten aanwezig kunnen zijn in het kerkgebouw.

Alle hulp is welkom, eens per week of per maand… je kunt hier je eigen invulling aangeven.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdagavond 2 september, de avond begint om 19:45 uur inloop vanaf 19:30. Wil je je opgeven of heb je vragen mail dan naar r.knoppersen@vegelburg.nl of 06 19270401.