Outreach Elburg

Beste mensen

Graag nodig we jou uit om 1 dag of meerderen deel te nemen aan de interkerkelijk Outreach Elburg. De bedoeling van outreach is als eerste om uit te reiken naar onze omgeving met Jezus liefde. Als tweede willen we christenen helpen en aanmoedigen om uit te reiken naar hun eigen omgeving. Elke ochtend zal er van 8 tot 9 uur tijd van gebed zijn voor de Outreach week of tijd voor jezelf. De kerk zal open zijn voor thee en koffie en van 9 tot 12 uur vrije inloop. Elke ochtend van 10 tot 11:30 uur ongeveer zal er tijd van aanbidding zijn en zullen er verschillende sprekers zijn die een studie/workshop geven over een bepaalt onderwerp. In de middag zullen er verschillende activiteiten zijn waar je aan deel kunt nemen. Opgeven kan door een mail te sturen naar outreachelburg@gmail.com Overzicht Programma Outreach Elburg

Maandag: Ochtend tema: Uitreiken waarom, grote opdracht Mark Addo & Middag: Pakketten klaarmaken en uitdelen focus op statushouders (middag/avond) Avond: Gebedswandeling door de wijken ‘s avonds 

Dinsdag:  Discipelschap Hoe, wat, waarom gegeven door Peter Duitman.  Middag een Workshop kaarten maken, creatief. In de avond biddend uitdelen (dinsdag of donderdag) 

Woensdag:  Evangelisatie: gegeven door Herman Zoet. Middag: De wijk in, de stad in ’s middags kun je met mensen mee met ervaring.  In de avond laagdrempelig met gitaar op plekken zingen. ‘s avonds later wat uitreiken naar uitgaansplekken 

Donderdag:  Hoe ga je om met de moeilijke vragen? spreker Bas Stremmelaar

 Avond, Liefdes Feest

De week willen we afsluiten met een Liefdes maaltijd en elkaar ontmoeten.Deze avond zal om 18:30 beginnen. Deze zal plaatsvinden in de openlucht op het terrein van Nuborgh College Oostenlicht. We zullen tijd hebben van getuigenissen en aanbidding.

Locatie: VEG Elburg Boterbloem 15

Voor vragen kunt u mailen met: outreachelburg@gmail.com

Vriendelijk groet,Kernteam Outreach Elburg