Aanmelden komende kerkdiensten

Ochtenddienst van 19 juli (morgen)

Zoals aangekondigd mocht de wijken 1 en 4 zich t/m vrijdag aanmelden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus als je niet in deze wijk zit kun je je vanaf nu ook aanmelden. Dit kan via de app of als dat niet lukt door te mailen naar secretaris@vegelburg.nl. Om aan te melden via de app ga je in de scipio app naar het menu. Bovenin klik je tussen het poppetje en het belletje op de agenda. In de agenda ga je naar de dag van de activiteit. Je klikt op de dienst waar je de aanmelding voor wil doen.

Wijk 5 en 6 uitgenodigd voor de ochtenddienst van 26 juli

Voor volgende week worden de vrienden, leden en andere betrokkenen uit wijk 5 en 6 uitgenodigd om de kerkdienst te bezoeken. In de ledenlijst (in de VEG Elburg app) of in het ledenboekje vind je achter je naam je wijknummer. Bij dit artikel is wijk 5 globaal op een kaartje aangegeven. Wijk 6 is Oldebroek en Oosterwolde en de daarbij horende buitengebieden.

Als er op zaterdagmorgen nog plaats is mag ook uit andere wijken aangemeld worden.

Bij zowel de dienst morgen als die van 19 juli is er oppas voor kinderen van 0-6 jaar.

Hou zoals altijd weer de website en app in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

In Christus verbonden