Het evangelie in 4 woorden

Beste mensen,

Cijfers laten zien dat het aantal christenen in Nederland en België steeds verder terugloopt. En dat is een geweldige kans voor de Kerk! Want een meerderheid van hen heeft de God van liefde nog nooit afgewezen, simpelweg omdat ze het evangelie nog nooit duidelijk gehoord hebben. Tijdens de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ leer je aan de hand van 4 woorden Jezus voor te stellen aan mensen in jouw eigen netwerk, waarom Hij relevant is in een tijd als deze en hoe ze Hem kunnen gaan volgen.

Het evangelie in 4 woorden

Is een praktische & interactieve training van 3 avonden. Vragen als Hoe kan ik weten of God bestaat, Hoe kan zonde nog van deze tijd zijn, Hoe kan je bewijzen dat Jezus echt geleefd heeft, Wat heb ik eraan om in Jezus te geloven en nog veel meer komen aan bod. Je leert hoe je kunt herkennen wat God in iemand aan het doen is, hoe je iemand tot Jezus kan leiden en op een praktische manier op weg kan helpen een discipel van Jezus te worden. Praktische voorbeelden, toepassingen en oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de hele training. De training wordt afgewisseld met interactieve momenten en er is tijd om vragen te beantwoorden.

Woensdagavonden 11, 18 & 25 november, 20.00 – 22.00 uur

Locatie: VEG Elburg, Boterbloem 15

Aanmelden en meer info: www.thegodstory.org/E4W

Mochten er vragen zijn, stuur ons gerust een mail: r.knoppersen@vegelburg.nl | 06-19270401.

Met hartelijke groet,