Corona update 4 juli

Corona update 4 juli

Het begint inmiddels een wekelijkse update te worden. Via deze weg houden we jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Nog plaats in de ochtenddienst van 5 juli (morgen)

Zoals aangegeven starten we vanaf zondag 5 juli weer met het bezoeken van de kerkdiensten. Voor morgen is er de mogelijkheid om je aan te melden. Ook als je niet in wijk 2 zit kun je je vanaf nu aanmelden via de app of als dat niet lukt door te mailen naar secretaris@vegelburg.nl. Om aan te melden ga je in de scipio app naar het menu. Bovenin klik je tussen het poppetje en het belletje op de agenda. In de agenda ga je naar de dag van de activiteit. Je klikt op de dienst waar je de aanmelding voor wil doen.

Wijk 3 uitgenodigd voor de ochtenddienst van 12 juli

Voor volgende week worden de vrienden, leden en andere betrokkenen uit wijk 3 uitgenodigd om de kerkdienst te bezoeken. Wijk 3 is het gebied dat begrenst wordt door: Hellenbeekstraat, Vrijheid, Vletstraat en klokbekerweg (zie bijgevoegd kaartje). Aanmelden kan op de hierboven beschreven manier. Als er op zaterdagmorgen nog plaats is mag ook uit andere wijken aangemeld worden.

In ontwikkeling

Wijkgroepen

Wij zijn blij te zien dat er op verschillende plaatsen mooie initiatieven zijn ontstaan in wijkgroepen. Goed om voorbeelden te blijven delen. Zo kunnen we elkaar inspireren en motiveren om ook op deze manier gemeente te zijn. Meer weten over wijkgroepen? Mail zorgen@vegelburg.nl

Zingen

Uit de reactie merken we dat het niet kunnen zingen in de kerk erg gemist wordt. Onze God de eer geven door lofprijzing en aanbidding is een belangrijk onderdeel van samen gemeente zijn. We daar dan ook als het op een verantwoorde manier kan ook snel weer mee beginnen. Nu willen we eerst ervaring opdoen met het samenkomen met de coronaregels. Als dat goed loopt kunnen we weer verder kijken. Ook wordt gekeken naar mogelijkheden om een keer iets in de open lucht te organiseren.

Oppas

Bij de opstart van de diensten hebben we eerst nog geen oppas. We begrijpen dat dit lastig is voor gezinnen met jonge kinderen. We zijn aan het kijken of we op korte termijn weer kunnen starten met oppas voor 0-6 jarigen tijdens de ochtenddienst.

Hou zoals altijd weer de website en app in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

In Christus verbonden