Diensten en overdenkingen

Preekstoel en Kruis

De komende weken kunt u iedere werkdag een meditatie bekijken op onze website. Zo zullen we niet alleen maar bezig zijn met de crisiswereld om ons heen maar proberen we ook geestelijk voedsel te ontvangen. Juist in deze lijdenstijd is het van belang dat we onze focus gericht houden op Christus, Omdat de kerk gesloten is hebben we als kerk hard gewerkt aan het nog beter aanbieden van onder andere onze diensten via digitale weg. Om wat overzicht in het aanbod te bieden, dit extra bericht.

Het volledige aanbod vindt u aan de rechterkant van de website, onder het kopje ‘Media’.

 • LIVE dienst bekijken:
  Via Facebook streamen we de zondagse ochtenddienst met ingang van 15 maart. De dienst volgen kan het beste rechtstreeks via Facebook. Ga naar Facebook en like onze pagina. Over het algemeen krijgt u dan automatisch een bericht op uw telefoon/tablet wanneer de livedienst begint.
  De livedienst wordt ook getoond op de pagina die u via de snelkoppeling LIVE dienst bekijken kunt benaderen.
 • LIVE dienst luisteren:
  Deze snelkoppeling leidt naar een externe pagina waar live het geluid bij de dienst wordt gedeeld.
 • Een dienst terugkijken
  De opgenomen en via Facebook uitgezonden diensten worden naderhand op ons Youtube kanaal opgeslagen. De meest recente diensten worden ook op deze pagina getoond. Dus ook hier geldt, wilt u een bericht krijgen bij een nieuw geüploade dienst, abonneer u op ons YouTube kanaal.
 • Een dienst terugluisteren
  Audio-opnames van eerdere diensten worden op deze pagina beschikbaar gesteld.
 • Dagelijks woord / Wekelijkse overdenking: (NIEUW!)
  Met ingang van 23 maart verzorgt Durk Muurling een dagelijks woord via Youtube. Vanaf 24 maart deelt hij ook wekelijkse overdeling. Op deze pagina’s vindt u een overzicht van de meest recente videos in deze categorie. Via ons YouTube kanaal, te bereiken via het rode YouTube icoon in de rechterbovenhoek van de website, vindt u alle videos. Daarnaast geldt: wilt u een bericht krijgen bij een nieuwe video? Ga dan naar onze YouTube pagina en abonneer u daar.

We hopen u hiermee goed van dienst te zijn. Technische vragen of opmerkingen kunt u sturen naar beeldengeluid@vegelburg.nl.