Connect diensten

Hallo allemaal,

Een paar weken geleden is het concept van de 14:00 diensten veranderd. We hadden een feestelijke opening en er is bekend gemaakt dat de 14:00 diensten nu geen 14:00 diensten meer heten, maar Connectdiensten!
Helaas moeten we nu zo veel mogelijk binnen blijven en gaan de kerkdiensten niet door vanwege het coronavirus. We vinden dit heel jammer, maar veiligheid gaat natuurlijk voor. Laten we wel met ze allen blijven connecten. Niet door met ze allen bij elkaar te komen, maar door bijvoorbeeld een kaartje te sturen of door met elkaar te bellen. Misschien kun je boodschappen doen, voor iemand die in de kwetsbare groep zit. We zijn tenslotte allemaal een deel van het lichaam van Christus en zo kunnen we ieder onze eigen taak uitvoeren, door er voor de ander te zijn. Laten we dan ook bidden dat dit snel over mag gaan!
Een positief feitje: De lucht wordt een stuk schoner! Luister eens naar al die vogeltjes die hier dankbaar voor zijn 😉

Een goede gezondheid toegewenst!

Oja, we hebben ook een instagram account: @connectdiensten
Hier worden jullie op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes rondom de connect diensten. Ook plaatsen we om de paar dagen een Bijbelvers.