Invoering gemeente-app

Momenteel zijn we bezig met de invoering van een app voor alle gemeenteleden en vrienden. Deze app biedt diverse mogelijkheden. Onder andere wordt de gemeente op de hoogte gehouden van nieuws en agenda’s, kunnen er zaken gedeeld worden en kan contact met elkaar opgenomen worden.

Vanwege de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus willen we de invoering nog sneller uitvoeren. Op die manier kan er snel digitale verbondenheid bereikt worden nu dat fysiek wat lastiger gaat.

Om de invoering van de app sneller uit te kunnen voeren, vragen we jullie hulp. We hebben namelijk een actuele lijst met e-mailadressen van alle leden en vrienden nodig. Zou je in het onderstaande formulier zo spoedig mogelijk, maar vóór donderdag 19 maart  je gegevens willen invullen? Het gaat dan om je naam, postcode + huisnummer en e-mailadres. Dit kost maximaal een minuut van je tijd. Op basis van dit formulier kunnen we het juiste e-mailadres bij de juiste persoon in de leden- en vriendenlijst plaatsen. Op het ingevulde e-mailadres ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de app.

Het formulier kan geopend worden

Verder vragen we je om dit bericht te delen onder zoveel mogelijk gemeenteleden en -vrienden die je kent, bijvoorbeeld via whatsapp(groepen) of e-mail.

Alvast bedankt voor je medewerking!

De werkgroep communicatie en apps.