@THE CROSS – STRONGLIFE

@THE CROSS JONGERENDIENST
26 januari — 19.00 uur

Band: Zuiver
Spreker: Jeroen voor ’t Hekke – STRONGLIFE

Kom naar de eerste @the Cross jongerendienst van 2020! Het belooft een inspirerende dienst te worden. Jeroen komt bij ons spreken en hij is bekend van zijn vlogs die je op het YouTube kanaal en Instagram van ‘Stronglife’ kunt zien.  Jeroen en Chantal maken elke week een YouTube-video en gaan live op Instagram. Ze beantwoorden geloofsvragen van jongeren en leren ze hoe de Bijbel vandaag de dag nog steeds relevant is. Én ze maken gave vlogs over en met christelijke artiesten en sprekers.

De band Zuiver heeft al vaker bij een @the Cross jongerendienst het dak eraf gespeeld en dat zijn ze nu weer van plan!

Begin je nieuwe jaar goed… kom naar de @the Cross jongerendienst! 🙂
—> met uiteraard onze welbekende  FRIKANDELLEN AFTERPARTY<—

See you!
Team @the Cross jongerendiensten