Interkerkelijke Bijbelquiz 2019

De jaarlijkse interkerkelijke bijbelquiz zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 26 oktober (let op, gewijzigde datum) in de Maranathakerk in ’t Harde. Op een speelse manier wordt tijdens de quiz onze bijbelkennis getest.

Kerken, vriendengroepen, jeugdteams, bijbelgroepen, families of andere groepen kunnen deelnemen aan de quiz. Lijkt het u / jou leuk om dit jaar mee te doen? Geef jullie team dan op door een e-mail te sturen naar bijbelquiz@hotmail.com. Opgeven kan tot en met woensdag 30 oktober. Een team mag uit ca. 4-6  personen bestaan en er zijn geen regels qua samenstelling.

Uiteraard ben je ook hartelijk welkom wanneer je niet meedoet met een team en gewoon een gezellige avond uit wil! De kerk is open vanaf 19:30 uur en de quiz begint om 20:00 uur. Na afloop is er een deurcollecte voor het NBG.

Heb je vragen over de quiz? Stuur dan een e-mail naar bijbelquiz@hotmail.com

Wil je meer weten over het Nederlands Bijbelgenootschap? Kijk dan op www.bijbelgenootschap.n

Bijbelquiz-2019-poster