GROEIEN IN GEBED – ONDERWIJS- EN AANBIDDINGSAVONDEN

Huis van Gebed Elburg organiseert 7 thema-avonden “Groeien in Gebed”. Kom en geniet!

ELBURG – Het interkerkelijke Huis van Gebed in Elburg organiseert met ingang van september 2019 elke 3e donderdagavond van de maand onderwijs- en aanbiddingsavonden, waarin we willen groeien in gebed. Verlang jij er ook naar om God beter te leren kennen? Verlang je er naar om sleutels te ontvangen om te groeien in gebed? Verlang je naar meer van Jezus in en door jou heen? Weet je dan van harte welkom op deze avonden.

Bloemstraat 18 Elburg. Toegang: collecte.

  • 19 september 2019
  • 17 oktober 2019
  • 21 november 2019
  • 19 december 2019
  • 16 januari 2020
  • 20 februari 2020
  • 19 maart 2020

De sprekers zijn stuk voor stuk mensen die een levensstijl van gebed en aanbidding omarmen. Veel zijn full-time betrokken bij een huis van gebed of gebedsplek in hun eigen woonplaats. Ze willen ons graag dienen met wat zij in hun leven hebben geleerd en ervaren over het fenomeen “huis van gebed”, de grotere verhaallijn in de Bijbel, aanbidding, relatie met de Allerhoogste, en diverse vormen van gebed, die levensveranderend zijn. Zij houden van de Bijbel en natuurlijk van Jezus. ☺

Meer info: www.huisvangebed-elburg.nl of mail/bel met ondergetekende.

Timo van der Woude

info@huisvangebed-elburg.nl

06-36318143