@the Cross – De Ultieme Proef

15 september 2019, 19.00 uur

Thema: ´De Ultieme Proef´
Spreker: Maarten The
Band: Jongerenband ´New Generation´

Ken je dat gevoel, dat je ontzettend op de proef wordt gesteld? Dat je niet zeker weet wat de uitkomst zal zijn? Misschien heeft Jezus zich zo ook wel gevoeld toen hij op de proef werd gesteld in de woestijn, zoals in Mattheus 4 staat geschreven. Het leven bestaat voor ons uit uitdagingen en proeven. Soms kan dit erg lastig en verwarrend zijn. Maar als je goed naar Jezus kijkt en over hem leest, dan leer je hoe je deze proeven moet doorstaan. Jezus gaf nooit op! Maarten The gaat ons mee nemen in het verhaal over Jezus in de woestijn en de ‘ultieme proef’. 
Nieuwsgierig? Wij wel!

See you there!  
@the Cross team

at-the-cross-Poster-15-sept-staand