Nieuwsbrief 19 Fred & Wilma

Fred en Wilma Westerink

Goeiemorgen,
En het was alweer mijn ( Wilma) beurt om te schrijven.
Dat is altijd een proces van weken omdat ik terug ga denken aan de hele afgelopen periode.Ik bekijk dan ook alle bijbehorende foto’s.En elke keer ben ik verbaasd  hoeveel er gebeurd is en hoe snel de tijd is gegaan. Daarna komt het moeilijkste: kiezen uit dit alles wat je gaat vertellen.Ik hoop dat jullie uit deze nieuwsbrief weer merken hoe gezegend wij ons weten dat we hier kunnen wonen en het werk doen wat wij als onze missie zien.
Hartelijke groet van ons allebei
En zoals alijd.. als jullie zin hebben, schrijf ons graag terug.
Fred en Wilma

Ps 1 – De nieuwsbrief is ook online te lezen op onze website: http://www.gevangenenzorgalbanie.nl/nieuwsbrief-49/

Nieuwsbrief-Wilma-49