Alpha 2019 gaat van start

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Elburg wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Elburg gaat op donderdag 10 januari 2019 een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 20:00 tot 22:00 op boterbloem 15 in Elburg. In Nederland hebben ruim 280.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om je te verdiepen in het christelijk geloof? laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Zelf beslissen of de Alpha-cursus iets voor je is! Kom dan geheel vrijblijvend naar de intro- avond op:  donderdag 10 januari 2018.

Is dit iets voor jou of voor iemand die je kent?

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Robert Knoppersen, 06-19270401, alpha.elburg@live.nl