Jong-Volwassenen Alpha

Geloof jij in God, of niet? Ken je Jezus of heb je er nooit van gehoord? Misschien ben je opgevoed met het Christelijke geloof, misschien ben je tot geloof gekomen, of misschien weet je nog niks over het geloof. Tijdens de Alpha-cursus ontmoeten we elkaar én ontmoeten we God. Stellen we vragen aan elkaar én stellen we vragen aan God. Ontdekken we meer over onszelf én ontdekken we meer over God.

Wereldwijd hebben al 24 miljoen mensen de Alpha- cursus gevolgd. 24 miljoen verschillende mensen met allemaal een andere achtergrond, een ander karakter, andere gedachten en een andere belevenis. Ook elke motivatie om de Alpha-cursus te volgen is weer anders. Het maakt niet uit of je nog niks weet van God, Jezus en de Heilige geest. Of dat Hij al jouw beste vriend is. Het gaat niet om de verschillen, het gaat om het samenzijn.

Tijdens de Alpha-cursus beginnen we met een maaltijd. Samen eten is een ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een kort, inspirerend verhaal over het thema van de avond. Vervolgens gaan we uiteen in groepjes waar ruimte is om vragen te stellen en gedachten te delen.

Wil jij God (nog beter) leren kennen? Samen met anderen praten over geloofs- en levensvragen? En ben je tussen de 18-30 jaar? Reserveer dan maandag 24 september 2018 om 20:00 Klaverplein 2 (Oosterkerk) alvast in je agenda. Dit is een vrijblijvende informatieavond voor de Alpha-cursus in Elburg. Kom en ervaar zelf of de Alpha-cursus bij je past. Leer nieuwe mensen kennen en ga de uitdaging aan!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar jvwaplha.elburg@gmail.nl